Workshops op maat

Naast mijn aanbod voor DANSIMPULZ ben ik ook in te huren als ZP’er (Zelfstandig Professional) voor workshops, lessen en advies op maat. Scholen, BSO’s, bedrijven en instellingen zoals zorginstellingen en revalidatiecentra gingen u voor. Binnenkort vindt u op deze pagina een impressie van deze activiteiten en reviews hoe deze bedrijven en instellingen deze samenwerking hebben ervaren.

Omdat elk bedrijf en instelling anders is en andere wensen en behoeftes heeft ga ik graag met u in overleg welke vorm het beste hierbij aansluit. Neem daarom voor meer informatie of een vrijblijvende offerte/ kennismakingsgesprek contact met mij op.

 

 

Workshop Yoga en Dans Vrouwen (vanaf leeftijd 18 jaar)

Meld je aan voor de Workshop Yoga en Dans vrouwen

Een unieke kans om yoga asana’s en dansante oefeningen te combineren en verbinden.

Er zal aandacht zijn voor enerzijds de technische elementen binnen zowel de Yoga als de Dans. Spieren en spiergeheugen worden op een speelse wijze getraind. Waarbij ook de gevoelsaspecten, bewustwording en meditatieve beleving op een plezierige wijze onderzocht, ervaren en belichaamd mogen worden.

Dit alles binnen een choreografie die voor iedereen geschikt en toegankelijk is, zodat de eigen authentieke expressie op de voorgrond mag komen en blijven staan.

Locatie yogaruimte Flow’er Middelburg.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier