Agenda

Kinderyoga en Kindermeditatie (8-12 jaar) / Jongerenyoga en jongerenmeditatie (12-18 jaar)

Bij voldoende nieuwe aanmeldingen wordt er vanaf 18 februari 2020 weer een nieuwe groep gevormd. Tijdstip en dag nader te bepalen.

NB: Indien er voldoende aanmeldingen voor zijn, kan er mogelijk ook in overleg een groep voor 6-8 jaar gevormd worden.

Locatie: Korendijk 34, 4331 HP Middelburg

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

 

Kinderyoga en Kindermeditatie (8-12 jaar) / Jongerenyoga en jongerenmeditatie (12-18 jaar)

Ook op aanvraag mogelijk als workshop en / of onderdeel op scholen (kinderen en jongeren). Omgeving Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

Kindergroep Yoga Dans (8-12 jaar) Dansimpulz

Wanneer? Vanaf 18 februari 2020 elke dinsdag van 16:00-17:00 uur. Inloop vanaf 15:45uur.
Locatie: Korendijk 34, 4331 HP Middelburg

NB: Indien er voldoende aanmeldingen voor zijn, kan er mogelijk ook in overleg een groep voor 6-8 jaar gevormd worden.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

 

Jongerengroep Yoga Dans (12-18 jaar) Dansimpulz

Wanneer? Bij voldoende aanmeldingen start na de zomervakantie. Tijdstip en dag nader te bepalen.

Locatie: Korendijk 34, 4331 HP Middelburg

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

 

Yoga Dans voor Kinderen (8-12 jaar) en Yoga Dans Jongeren (12-18 jaar)

Ook op aanvraag mogelijk als workshop en / of onderdeel op scholen (kinderen en jongeren). Omgeving Zeeland en Zeeuws-Vlaanderen.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

Reeks Yoga en Dans 

Dansimpulz start bij voldoende aanmeldingen weer een reeks “Yoga en Dans volwassenen”, vanaf februari 2020. Vorig jaar heeft een enthousiaste groep, kunnen ervaren hoe het is om binnen een aangeboden structuur je eigen dans te mogen dansen. Spreekt het jou ook aan? Stuur me dan een berichtje!

Wanneer? Bij voldoende aanmeldingen, vanaf februari 2020

Planning is op de vrijdagavonden van 19:30-21:00uur. Inloop is vanaf 19:15uur en er is ruimte erna voor thee, tot uiterlijk 21:30uur.

Waar? Lokatie van Flow’er, Korendijk 34 Middelburg.

Wat? Een unieke kans om yoga asana’s en dansante oefeningen te combineren en verbinden. Er zal aandacht zijn voor enerzijds de technische elementen binnen zowel de Yoga als de Dans. Spieren en spiergeheugen worden op een speelse wijze getraind. Waarbij ook de gevoelsaspecten, bewustwording en meditatieve beleving op een plezierige wijze onderzocht, ervaren en belichaamd mogen worden.

Dit alles binnen een choreografie die voor iedereen geschikt en toegankelijk is, zodat de eigen authentieke expressie op de voorgrond mag komen en blijven staan.

Actie! Meld je aan voor de Reeks -> kennismaking met de verschillende les elementen, Yoga en Dans, inclusief choreografie. Voor meer informatie en aanmelden, mail naar rebka@dansimpulz.nl , zie http://www.dansimpulz.nl/yoga-en-dans/  of klik hier

Reeks Authentic Movement (Vrouwen vanaf 20 jaar)

 

Wil je graag kennismaken met Authentic Movement of ben je er al mee bekend? Hou je van dansen, bewegen en zelfonderzoek?

Authentic Movement is een zelfsturende werkvorm uit de dans- en bewegingstherapie (oorsprong; jaren 50 door Mary Starks Whitehouse) met als basis dans en de ‘actieve imaginatie’ van Carl Jung. Authentic Movement kan creatief ingezet worden, meditatief en/of therapeutisch. Afhankelijk van de bestaande persoonlijke doelen, wensen, hulp- en levensvragen.

Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar wat jouw lichaam jou te vertellen heeft en de diepere lagen in jezelf ? Ben je benieuwd naar jouw eigen unieke creativiteit, talenten en kwaliteiten?

Heb je het verlangen om in deze drukke tijden en maatschappij even te mogen vertragen en te verstillen. Om in contact jouw rijke innerlijke wereld te mogen komen en deze in beweging te mogen brengen. Jezelf steeds opnieuw te mogen ontdekken en te vernieuwen, zodat je mag blijven stromen als mens?

Meld je dan aan en geef jezelf en/of een vriendin dit waardevolle cadeau.

Andere mogelijke persoonlijke thema’s, kunnen zijn:

  • Persoonlijke groei
  • Spirituele verdieping
  • Zien en gezien worden
  • Aandacht voor jezelf
  • Aanwezig zijn en acceptatie in het moment
  • Steeds dichter mogen komen bij de eigen authenticiteit.

 

Individueel werken in groepsvorm – Samen in een veilige omgeving en onder begeleiding kunnen gaan verkennen op genoemde gebieden. Je zal vanuit je eigen impulsen in beweging mogen gaan komen. Op deze manier mag gaan onderzoeken waar je staat op dit moment als mens in de wereld. Wat heb je nodig? Wat mag je toevoegen? Hoe kun jij jezelf voeden en verrijken? In deze groep zal er steeds ruimte zijn voor zelfreflectie, zowel in woord als in beeld. Daarbij is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier . Je hebt voor aanmelden en deelname, geen specifieke dansachtergrond nodig. Iedereen met interesse voor deze creatieve wijze van zelfonderzoek is welkom.

Samenwerking Dansimpulz en Move to Mend.

De inspiratie 2- daagse

Let op! Binnenkort in 2020, weer een herhaling van de inspiratie 2-daagse! Bericht volgt…

” Eerder, in 2018 kondigde Dansimpulz samen met Move to Mend, met enthousiasme twee dagen aan, vol creativiteit, inspiratie, inzichten en de nodige ontspanning. Voor iedereen die blij wordt van persoonlijke ontwikkeling en groei in zijn leven. Dus ook meer positiviteit en flow in jouw leven!

Ontdekken waar word ik blij van, hoe kom ik in mijn flow, waar liggen mijn kwaliteiten en hoe breng ik deze de wereld in staat centraal tijdens deze 2- daagse.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar:”

De Inspiratie 2-daagse