Agenda

NIEUW AANBOD

A Pulse to Your Heart ~ Conscious & Estatic Dance

Editie 11-08-2022 ~ Volle maan in Aquarius

Herken je de behoefte aan ruimte mogen geven en het mogen volgen van je eigen natuurlijke ritme en Zijn? Aan het mogen leven vanuit je Hart? Voel je welkom bij “A Pulse to Your Heart“!

Ik neem je mee op deze innerlijke zintuiglijke belevingsreis. Waar je uitgenodigd wordt, nog bewuster te worden van de vernieuwende Aquarius-kwaliteiten in jou, en zo de vrouwelijke kracht van wijsheid in jezelf verder mag openen.

Jouw Dans, als een veilige plek om ruimte te mogen geven aan jezelf. Om jouw natuurlijke zijn en ritme te ervaren. Jouw waarheid, wijsheid en werkelijkheid te mogen waarnemen.

Als een vrije spirituele avonturier afgestemd, verbinding mogen maken met die innerlijke stem van wijsheid. Zodat je het pad van je Hart mag verlichten vanuit Liefde, en jouw wereld tot expressie mag brengen met je authentieke dans op dit pad.

Voel je welkom, duik in jezelf en laat je verrassen door die stralende Mens, die je in wezen bent.

Praktisch

Aanmelden en meer praktische informatie

rebka@dansimpulz.nl / 0614561543.

Locatie

Oest Farm & Stay, Welzingseweg 2C Ritthem; een mooie natuurlijke omgeving, waar je zintuigen al vanzelf geprikkeld zullen worden. We zullen in principe buiten dansen, neem “lagen” mee.

Datum

Donderdag 11-08-2022 (Volle maan) van 20:00-22:00 uur. Inloop vanaf 19:30 uur.

Investering in jezelf

37,50 euro p.p.

Hartegroet, Rebka

Dansimpulz ~ Samen naar het pad van het Hart