Over Rebka

 

Mijn naam is Rebka Netsere. Geboren in Vlissingen en na lange tijd weer terug aan de Zeeuwse kust. Ik ben multicultureel opgegroeid, hierdoor heb ik altijd een grote interesse gehad in hoe je op verschillende manieren naar de mens, het leven, gezondheid en welzijn kan kijken. Dit betekent voor mij een grote rijkdom en vrijheid, welke ik iedereen gun. Zowel jong als oud. Ik vind het mooi om vanuit mijn hart te mogen werken en mensen, jong en oud, te mogen helpen op hun levenspad. Om hun eigen kracht te ontdekken vanuit hun eigen intuïtie en spiritualiteit.

Vanaf 2000 ben ik met veel plezier werkzaam geweest als gespecialiseerd kinderfysiotherapeut. Met name binnen de kinderrevalidatie, maar ook heb ik binnen ziekenhuizen, gezondheidscentra, een antroposofisch kinderdagverblijf en op verschillende scholen (cluster 1-4) mogen werken. Een mooie basis waar ik dankbaar voor ben.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling heb ik altijd erg belangrijk gevonden.

In het verleden heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd, welke gericht zijn geweest op o.a. Integrale Yoga, motorisch leren, kinderneuropsychologie, intuïtieve ontwikkeling en spirituele begeleiding. Verder heb ik Reiki I en II, energetisch behandelen en RGM-practitioner behaald.

 

 

In 2013 ben ik begonnen met mijn eigen onderneming Therapeia Rebka en heb ik vooral yogalessen mogen verzorgen voor jong en oud.

In 2016 is Therapeia Rebka door gegroeid naar DANSIMPULZ . Zodat ik mijn liefde voor Dans met jullie mag delen en kan integreren met alles wat ik tot nu toe in mijn rugzakje heb mogen verzamelen rondom bewustwording, coaching en therapie.

Inmiddels heb ik de opleiding tot kindercoach bij TORI afgerond en zal ik in mei 2017 afstuderen als Dans- en Bewegingstherapeut. Momenteel mag ik als Dans- en Bewegingstherapeut werken onder supervisie van de opleiding Agape Belgium.

Dit alles, gecombineerd met mijn passie voor dans, geeft mij de mogelijkheid om kinderen, maar zeker ook volwassen weer in beweging te krijgen. Om zo weer hun eigen kracht te leren ontdekken, meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en meer op hun eigen intuïtie en spiritualiteit te leren vertrouwen.

Per 1 september 2017 ben ik door de Zeeuwse Zorgschakels gevraagd om vanuit Dansimpulz i.s.m. meerdere enthousiaste zorgverleners, aan te sluiten bij het creëren van een meer effectieve en integrale manier van zorgverlening in Zeeland, voor kinderen en jongeren met Niet Aangeboren Hersenletsel. www.zeeuwsezorgschakels.nl

Ook zal ik vanaf 1 september 2017 gaan werken bij de Zeeuwse Gronden, als kinderfysiotherapeut (0-18 jaar), waarbij ik mijn specialisatie Dans en Bewegingstherapie en Integrale Yoga zal mogen gaan toepassen binnen de behandelingen van kinderen en jongeren in de Geestelijke Gezondheidszorg, met psychische problematiek. www.zeeuwsegronden.nl

 

Lees verder op mijn Website, maar zeker ook hieronder wat ik vanuit Dansimpulz, allemaal voor jullie en / of jullie kinderen kan betekenen.

Mocht je meer informatie willen, vragen hebben of gewoon contact met me op willen nemen, klik dan hier.